112

Pompier mort la nici 40 de ani, după ce i s-a făcut rău la picnic

Pompier mort la nici 40 de ani, după ce i s-a făcut rău la picnic…

Un pompier din Bârlad a murit în urma unui stop cardio-respirator a cărui cauză nu este cunoscută. Bărbatul de 38 ani a fost dus în comă la Iași, sâmbătă seara, iar în următoarea zi a decedat. Viorel Bornaz era la picnic, alături de prieteni și familie atunci când i s-a făcut brusc rău. Pompierul nu era cunoscut cu probleme medicale.


Colegii săi pompieri l-au resuscitat, Viorel revenindu-și puțin, dar din păcate a interveni al doilea stop cardio respiratior. Medicii bârlădeni, de la EPA și SAJ Bârlad, au reușit să îl readucă la viață, dar din păcate Viorel a făcut rapid al treilea infarct, detaliază vremeanoua.ro.


Echipajele medicale au reușit să-l stabilizeze, fiind transportat in stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, iar de acolo medicii au decis că este un caz foarte grav, fiind transportat cu o ambulanță la Iași, în comă. Din nefericire, toate eforturile au fost zadarnice, iar inima pompierului a încetat definitiv să bată duminică.
Viorel Bornaz aștepta ca soția sa Irina, care este funcționar public la Primăria Zorleni, să nască primul copil al lor în luna decembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button