112

Poliţiştii din Codlea şi Zărneşti au amendat Consiliul Judeţean Braşov pentru modul în care (nu) s-a ocupat de deszăpezire

De altfel, braşovenii se plânseseră că se circulă infernal, din cauza gheţii, între Codlea şi Hălchiu, respectiv Zărneşti – Vulcan

  • gheatatarlungeni.jpg
 

„Poliţiştii din Codlea şi Zărneşti au aplicat Consiliului Judeţean Braşov câte o sancțiune contravențională la O.U.G. 195/2002,în valoare de 2.625 lei fiecare, întrucât în perioada 12.11.2016-13.11.2016, în calitate de administrator al drumului județean D.J.112A, nu a acționat corespunzător pentru dezăpezirea tronsoanelor Codlea–Hălchiu, respectiv Zărnești-Vulcan (n.r. foto 1)”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi.
Mai mulţi braşoveni care au avut de circulat pe tronsoanele respective s-au plâns pe Info Trafic Braşov că este gheaţă şi că de abia se poate circula între localităţile amintite de reprezentantul Poliţiei.

De altfel, oamenii se plâng şi că este „patinoar” şi pe drumul dintre Tărlungeni şi Braşov (foto 2).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare