112

Polițiștii de la Secția 3 din Brașov, intervenție de urgență într-o locuință din oraș

Polițiștii brașoveni au emis un ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru „violență în familie”.


„La data de 7 decembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție, au emis un ordin de protecție proivizoriu, după ce au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență domestică.
Astfel, polițiștii au pătruns în domiciliul persoanei vătămate și au intervenit pentru protecția acesteia, după ce, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, soțul se manifesta violent și își agresa soția în locuința pe care aceștia o dețin.


În baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din care a reieșit faptul că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată, astfel că a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv”
, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button