112

Polițist șpăgar denunțat de un coleg de-al său

 

Un polițist a fost „săltat” de ofițerii Direcției Generale Anticorupție, ieri, pentru a fi dus la audieri, după ce un coleg de-al său l-a denunțat pentru luare de mită. Agentul principal G.R.A., din cadrul Postului de Poliție Mănăștiur, județul Timiș, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie propus spre arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat remis de DGA, pe 23 ianuarie, un alt agent din Mănăștiur a depus denunț prin care sesiza că, pe 20 ianuarie, în timp ce patrula cu G.R.A. pe raza localității Făget, au depistat un șofer care conducea deși avea permisul suspendat. Astfel, în timp ce polițistul denunțător întocmea documentele de constatarea a infracţiunii, agentul principal de poliție G.R.A. a ieșit din birou împreună cu cumnatul șoferului (care se afla cu el în mașină, în momentul controlului), de la care a solicitat și primit 500 de lei, ca să nu înregistreze dosarul penal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button