112

Poliția, intervenție în forță, într-o locuință din Brașov!

Poliția, intervenție în forță, într-o locuință din Brașov! Ei au intervenit de urgență într-un caz de violență în familie.

„La data de 17 februarie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție, în urma unei sesizări telefonice, au pătruns la domiciliul persoanei vătămate, un imobil din județul Brașov, în care au intervenit pentru protecția acesteia. Aici, acestia au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, pe fondul consumului de alcool, dar și a unor nemulțumiri de ordin familial, și-ar fi agresat fizic concubina, lovind-o cu pumnul.


În baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din acesta reieșit faptul că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv. Totodată, au stabilit și alte măsuri de protecție constând în evacuarea bărbatului agresor și interzicerea acestuia de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri față de persoana agresată.
De asemenea, la cererea victimei, a fost montat dispozitivul de supraveghere agresorului, astfel acesta fiind monitorizat electronic pentru a nu se a apropia față de persoana protejată”
, a detaliat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, deschis sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Bărbat reținut pentru încălcarea unui ordin de protecție

Agenții din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au reținut un bărbat pe care îl cercetează pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.
„La data de 17 februarie a.c., polițiștii au primit o sesizare, în care le era semnalat faptul că un bărbat, față de care a fost emis un ordin de protecție provizoriu, s-ar afla în locuința persoanei vătămate şi ar amenința-o pe aceasta.
Față de sesizarea primită, de îndată, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, acesta efectuând primele investigații, care au stabilit că bărbatul, din localitatea Jibert, ar fi pătruns în imobilul concubinei sale și i-ar fi adus amenințări, deși acesta avea interdicția anterior stabilită de a nu se apropia la o distanță mai mica de 30 de metri față de femeie”, a explicat reprezentantul IPJ Brașov.
Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală și au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button