112

Poliția, intervenție de urgență într-o locuință de pe Bulevardul Gării din Brașov

Poliția, intervenție de urgență…

Polițiștii de la Secția 3 au intervenit de urgență pe Bulevardul Gării din Brașov, după ce au fost sesizați cu privire la un caz de violență în familie. Agenții au întocmit dosar penal și au emis și ordin de protecție provizoriu. Ulterior, au mai deschis un dosar penal, pe numele bărbatului cercetat, pentru nerespectarea ordinului de protecție.

„La data de 09 decembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție, au emis un ordin de protecție provizoriu, după ce au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență domestică, într-o locuință situată pe bulevardul Gării, din municipiul Brașov.


Astfel, polițiștii au pătruns în domiciliul persoanei vătămate și au intervenit pentru protecția acesteia. Aici, în baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din care a reieșit faptul că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv. Totodată, polițiștii au stabilit și măsura de protecție constând în evacuarea bărbatului agresor și interzicerea acestuia de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri față de persoana agresată”
, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Polițiștii au monitorizat dacă sunt respectate măsurile dispuse, iar în aceeași zi au constatat că bărbatul a revenit la locuință, deși îi era interzis acest lucru. Astfel, au ei extins cercetările și pentru săvârșirea infracțiunii de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] sursei citate, criminaliştii nu exclud ipoteza că mama şi-ar fi ucis propria fiică, iar ca să scape de consecinţe, s-ar fi […]

Back to top button