112

Peste 300 de misiuni SMURD și 58 de intervenții la incendii, în 7 zile, în județul Brașov

Pompierii brașoveni au înregistrat peste 400 de intervenții și misiuni, săptămâna trecută. Cele mai multe intervenții au fost desfășurate de către echipajele SMURD, acestea efectuând 316 misiuni și asistând medical 319 persoane aflate în dificultate.


Echipajele operative au intervenit la 16 accidente rutiere, pentru măsurile necesare de prevenire și stingere a incendiilor. Au acționat și pentru stingerea a 58 de incendii, prevenind astfel extinderea flăcărilor la vecinătăți și limitând pagubele materiale.


Echipajele au intervenit în 10 misiuni pentru protecția comunităților și bunurilor acestora, fiind salvate 27 de persoane pe timpul intervențiilor.
De asemenea, în perioada menționată, inspectoratul a participat la 9 recunoașteri și exerciții în teren.
A avut loc și un nou stagiu de stingere incendii pentru seria XIX de voluntari înscriși în programul „Salvator din pasiune”.
De asemenea, în perioada 26.02 – 03.03.2024 au avut loc în Piața Sfatului activități de informare preventivă, precum și o expoziție de tehnică a pompierilor brașoveni.

Vezi și: Unități de turism amendate cu aproape 300.000 de lei de inspectorii de la ISU Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button