112

Pasageri evacuați de urgență, în urma unui incendiu la un avion  

Pasagerii unui avion Boeing 757 Delta au fost evacuați pe tobogane, după izbucnirea unui incendiu la anvelope. Acestea au explodat și au luat foc în timpul aterizării, ducând la evacuarea a 190 de pasageri cu ajutorul toboganelor. Incidentul a avut loc în Atlanta, conform unui raport emis de FAA.


Miercuri, 2 august, în jurul orei 18.00, în timp ce ateriza pe pista Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta, avionul zborului Delta 1437 a suferit o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare, potrivit FAA, citat de airlinestravel.ro.


Oficialii Delta Air Lines au confirmat incidentul și au declarat: „Apreciem eforturile echipajului nostru de zbor și ale ehipelor de internveție de la Aeroportului Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta în a gestiona aterizarea în siguranță a zborului 1437. Rapoartele inițiale indică faptul că anvelopele aeronavei au explodat la aterizare. Componentele trenului de aterizare erau fierbinți și s-au aprins. Clienții au fost evacuați prin intermediul toboganelor de urgență și transportați la terminal cu ajutorul autobuzelor. Ne cerem scuze pentru această experiență. Nimic nu este mai important decât siguranța clienților și a echipajului nostru”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare