112

Pădurar atacat de urs în Harghita

 

Pădurarul a suferit mai multe leziuni în zona cervicală, după ce a fost atacat de un urs în timp ce se afla într-o pădure de pe raza comunei Bilbor. Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, potrivit  purtătorul de cuvânt al Direcției Silvice Harghita, Szabo Istvan, când patru angajați ai Ocolului Silvic Borsec efectuau lucrări de marcare într-o zonă forestieră de pe raza comunei Bilbor. La un moment dat, în zonă a apărut un urs care l-a lovit în zona gâtului pe unul dintre pădurari și apoi a fugit.

Szabo Istvan a menţionat, pentru Agerpres, că totul s-a întâmplat într-un timp foarte scurt, iar angajații Ocolului Silvic nici nu și-au dat seama de unde a apărut animalul. 
Rănitul a fost transportat la Spitalul Municipal din Toplița, după care a fost transferat la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Miercurea Ciuc. 

foto: arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button