112

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști, la Codlea

Ordin de protecție provizoriu emis de către polițiști, la Codlea, jud. Brașov.
Polițiștii din Codlea fac cercetări în caz pentru violență în familie și amenințare. Ei au fost solicitați să intervină ieri dimineață.
„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 01.02.2023, în jurul orei 07.30, pe fondul unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 41 ani, din municipiul Codlea, ar fi agresat-o fizic pe soția sa și ar fi amenințat-o cu acte de violență, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, prin care este obligat să păstreze o distanță de cel putin 100 de metri atât față de persoana vătămată, cât și față de locul de muncă al acesteia,”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button