112

O româncă și cei 3 copii ai ei au murit într-un incendiu în Italia

O româncă și cei 3 copii ai ei au murit într-un incendiu în Italia. Femeia de 32 de ani a murit împreună cu cei trei copii ai ei într-un incendiu izbucnit în apartamentul în care locuiau, în Bologna.


Incendiul ar fi izbucnit în camera copiilor, din cauza unui scurtcircuit la un încălzitor electric. Mama copiilor s-ar fi repezit să-i salveze pe micuți, când a observat fumul, însă au murit cu toții. Alături de femeie au decedat o fetiță și un băiețel de 2 ani, frați gemeni și o fetiță de 6 ani, conform stirileprotv.ro.


Potrivit jurnalistilor italieni, tatăl copiilor nu locuia cu cei patru și nu se afla în apartament.
Intervenția autorităților a fost un dificilă, întrucât apartamentul se află la etajul 4 al unui bloc de la perfieria Bolognei.

„Ștefania era o fată foarte politicoasă și cumsecade, era a familie frumoasă. Era despărțită de soț, dar aveau o relație bună, copiii erau fericiți și mulțumiți”, a spus o vecină citată de ansa.it.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare