112

O femeie din Brașov și-a acuzat fostul concubin de agresiune. Polițiștii au emis ordine de protecție pe numele ambilor

O femeie din municipiul Brașov și-a acuzat fostul concubin de agresiune, iar în urma cercetărilor, polițiștii au emis ordine de protecție pe numele ambilor, întrucât s-ar fi atacat reciproc.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii unor infracțiunii de violență în familie.


La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii brașoveni au fost sesizați de către o femeie, care le-a semnalat faptul că ar fi fost agresată fizic de fostul concubin în timp ce s-ar fi aflat într-un spațiu public din municipiul Brașov.
Imediat, după primirea sesizării, polițiștii au efectuat verificări și au stabilit că între cei doi foști parteneri au existat mai multe discuții în contradictoriu, ce au dus la agresiuni fizice manifestate de ambele părți.

Astfel, au fost întocmite formularele de evaluare a riscului, din care a rezultat că exista un risc iminent de violență și ca urmare a celor constate au emis două ordine de protecție provizorii pentru o perioadă de 5 zile față de fiecare partener.
De asemenea, polițiștii au dispus și mai multe măsuri de siguranță, prin care celor doi le este interzis să se apropie unul față de celălalt
“, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
2 zile în urmă

CORECT ! In spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie si mai puternica.Ieste,ba,sa moara Argentina !

Back to top button