112

MIRACOL. A supraviețuit după 6 zile petrecute sub zăpadă!!!

 

Un soldat indian a fost găsit în viață după 6 zile de la producerea unei avalanșe în Cașmir. El figura într-un grup de 10 militari șurprinși de o avalanșă pe ghețarul Siachen, după cum a relatat generalul D.S. Hooda într-un comunicat al comandamentului militar din nordul Indiei.

Supraviețuitorul, naik (grad în armata indiană) Hanamanthappa, era într-o stare critică atunci când a fost găsit de salvatori, urmând a fi dus astăzi la un spital militar din New Delhi.

Așa cum a relatat agenția Press Trust of India (PTI), militarul a fost recuperat de la 8 metri sub zăpadă!

Armata indiană are programate numeroase operațiuni pe ghețarul Siachen, supranumit câmpul de bătălie cel mai înalt din lume, din cauza controverselor teritoriale avute cu Pakistanul în Cașmir.

Avalanșele și alunecările de teren sunt frecvente în regiunea unde iarna temperaturile ajung și la minus 60 de grade Celsius.

Din 1984 încoace, circa 8.000 de soldați au murit pe ghețar, fiind victime ale avalanșelor, alunecărilor de teren, răului de altitudine ori crizelor cardiace.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button