112

Minoră din județul Brașov, dată dispărută

Minoră din județul Brașov, dată dispărută…

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați în cursul zilei de astăzi, 13 iulie, cu privire la faptul că minora BUTIȘTEANU DAIANA-ELENA, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Făgăraș, județul Brașov, fără a se cunoaște destinația și fără a mai reveni până în prezent. 


Aceasta are următoarele semnalmente: înăltimea de aproximativ 1.65 m., greutatea de aproximativ 70 kg, constituție atletică, păr lung, de culoare negru, ochii căprui.
La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu tricou de culoare deschisă, pantaloni de trening de culoare neagră și încălțăminte de culoare albă
“, a informat IPJ Brașov.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button