112

Militari răniți în urma unei explozii în poligon

Nouă militari au fost răniți, între care unul grav, în urma unei explozii produse în poligon. În jurul orei 10.15, în Poligonul Crasna, din județul Sălaj, a avut loc un incident pe timpul executării unei ședințe specifice de aruncare a grenadei. Un militar din cadrul Batalionului 315 Artilerie „Simion Bărnuțiu”, din Șimleul Silvaniei, a suferit o rană gravă la picior, fiind transportat în stare stabilă cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență Zalău, după cum se arată într-un comunicat remis de MApN.

Alți opt militari au primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi au fost transportați cu ambulanțe la același spital, pentru evaluare și acordarea îngrijirilor medicale. Conducerea unității a informat Parchetul Militar și a numit o comisie de cercetare în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button