112

Masacru la o școală din Belgrad / Doliu și în România…

Masacru la o școală din Belgrad (Serbia)… Un elev și-a ucis mai mulți colegi, într-un atac armat comis azi-dimineață. Printre victimele decedate se numără și fiica în vârstă de 13 ani a antrenorului sârb Dragan Kobiljiski de la SCM Zalău.

„Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljiski, în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad.
Conducerea SCM Zalău , împreună cu toți sportivii clubulului nostru, suntem alături de Dragan și ne rugăm pentru odihna sufletului copilei sale. 
Sincere condoleanțe!”, a transmis miercuri seara SCM Zalău pe pagina sa Facebook.

Kobiljiski este antrenorul SCM Zalău din septembrie 2022.

Opt copii și un adult au murit astăzi, după ce au fost împușcați de un elev de clasa a VII-a, la o școală din Belgrad. Primul a fost împușcat paznicul școlii. Au urmat mai mulți elevi și un profesor. Paznicul și opt elevi au murit. Alți șase copii și un profesor au fost răniți grav.


Băiatul care a comis atacul era o persoană tăcută și retrasă, susțin colegii lui. El ar fi luat arma tatălui său, pentru a duce planul criminal la îndeplinire.
Motivul atacului este necunoscut.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button