112

„Loverboy” săltat de polițiști după sinuciderea unei victime

„Loverboy” săltat de polițiști după sinuciderea unei victime.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galați, au documentat activitatea infracțională a inculpatului. El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.
În 27 martie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galați au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a acestuia. Ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați a dispus arestarea preventivă a persoanei bănuite, pentru 30 de zile.

„În cauză, s-a reținut că, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 și aprilie 2022, persoana bănuită ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda «loverboy»), o persoană vătămată.
De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în țară (în municipiile București și Cluj-Napoca) și în străinătate (Germania), și-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obținute de aceasta din practicarea prostituției.
Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe, din municipiul București, apartament unde aceasta ar fi întreținut relații sexuale contra cost.
Persoana bănuită ar fi părăsit teritoriul României, după decesul persoanei vătămate și ar fi revenit în țară în luna martie a acestui an.
În urma percheziției domiciliare efectuate în locuința persoanei bănuite, au fost descoperite și ridicate aproximativ 9 grame de cannabis”, au informat reprezentanții Poliției.

Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button