112

Județul BRAȘOV. Reținut pentru distrugere și lipsire de libertate

 

Un bărbat din județul Brașov a fost reținut de polițiști, după ce și-a sechestrat iubita în apartamentul în care locuiesc împreună, ieri noapte. Bărbatul este cercetat de polițiștii din Făgăraș pentru „violență în familie”, „distrugere” și „lipsire de libertate în mod ilegal”.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 20/21 septembrie a.c., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat din municipiul Făgăraș, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 27 ani, i-ar fi distrus acesteia, prin spargerea ecranului, telefonul mobil și ar fi împiedicat-o să părăsească locuința comună”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat și l-au reținut pentru 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Violență în familie și în Zărnești

Și polițiștii din Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

În fapt, ieri, în jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitate cu privire la faptul că soțul său manifestă un comportament recalcitrant.

„În urma verificărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispusă măsura evacuării temporare din locuință”, a explicat comisarul de poliție.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button