112

Judecătoare moartă după ce a căzut pe scări

Judecătoare moartă după ce a căzut pe scări…

O fostă judecătoare din Iași a murit la 54 de ani, după ce a căzut pe scări în propria casă. Magistrata ieșise la pensie în decembrie 2022.
Mirela Anton, de la Tribunalul Iași, a murit subit după ce a căzut pe scări, în propria casă, scrie Ziarul de Iași.


Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Din câte am înţeles, a căzut pe scări în casă. A mai apucat să-şi sune soţul, dar într-un sfert de oră s-a terminat”, a spus o fostă colegă a magistratei pentru sursa citată.


Consiliul Superior al Magistraturii a publicat următorul mesaj: „Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Mirela Anton, fost judecător în cadrul Tribunalului Iaşi, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!”.


Absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii „Al.I. Cuza” în 1995, Mirela Anton a activat la începutul carierei în cadrul judecătoriilor Tecuci şi Paşcani. A promovat la Tribunalul Iaşi în iunie 2000. De la această instanţă a ieşit la pensie, în decembrie 2022. Împreună cu soţul său, medic chirurg în cadrul Spitalului de Copii „Sf. Maria”, aveau un copil. Înmormântarea va avea loc sâmbătă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
3 luni în urmă

Acolo sa vezi judecata,duduie ! Din aia dreapta,NU ca cea din haznaua numita Romania.Din aia unde vei fi privita de pe marginea craterului Iadului,cum te zvarcolesti in pucioasa topita si ti se va spune: NU TE CUNOSC PACATOASO !

Back to top button