112

ISU Brașov, peste 150 de intervenții medicale și două de stingere a unor incendii, în minivacanța de 1 Decembrie

ISU Brașov a înregistrat peste 150 de intervenții medicale și două de stingere a unor incendii, în minivacanța de 1 Decembrie.

„În ultimele patru zile, cu ocazia minivacanței prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României, peste 130 de pompieri brașoveni au fost la datorie, încadrând peste 70 de mijloace tehnice. Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Țara Bârsei al Județului Brașov au desfășurat 201 misiuni și intervenții. O pondere semnificativă a misiunilor este reprezentată de acordarea ajutorului medical de urgență, respectiv 158 de astfel de solicitări”, se arată în bilanțul făcut public astăzi.


Tot în această perioadă, pompierii din județ au intervenit pentru stingerea a două incendii, dintre care unul de deșeuri menajere în municipiul Brașov și un incendiu izbucnit la un coș de fum necurățat, în Șirnea, comuna Fundata.

„Echipajele operative au intervenit cu promptitudine în ambele cazuri și din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar pagubele materiale au fost reduse. De asemenea, salvatorii din cadrul ISU Brașov au gestionat prompt 8 situații de urgență generate de producerea accidentelor rutiere, dintre care 2 au avut loc în localitățile Brașov și Săcele, celelalte 5 producându-se pe drumuri județene și naționale pe raza județului Brașov.

În urma unei solicitări s-a acționat pentru salvarea unui animal aflat în mediu ostil vieții. De asemenea, s-a acordat sprijin pentru asistența persoanelor în 4 cazuri și s-au desfășurat misiuni de asigurare PSI și a primului ajutor calificat pe timpul evenimentelor publice. S-a acționat, totodată, în alte 13 situații pentru protecția comunității”, au mai explicat reprezentanții ISU Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Nic
2 luni în urmă

Verificati activitatea doctor Cristian Draghici neurologie, care prescrie tratament cu dexametazona perfuzabila, 1L ser fiziologic cu dexametazona,in urgente minore , la spital universitar urgenta pentru persoane varstnice ,cu infarct miocardic in antecedente si simptome de infarct acut,cu raportul R pe… Citeşte mai mult »

Back to top button