112

IPJ Brașov, sesizat pentru găsirea adolescentei din imagine

IPJ Brașov, sesizat pentru găsirea adolescentei din imaginea alăturată.
„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că MONDOCA MARIA, în vârstă de 16 de ani, a plecat voluntar în cursul zilei de 4 octombrie, de la domiciliul, din localitatea Feldioara, fără a se cunoaște destinația și fără a mai reveni până în prezent.

Aceasta are următoarele semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.70 m, păr șaten cu șuvițe roșii, ten măsliniu, ochi căprui, față ovală. La momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră, tricou de culoare neagră și era încălțată cu pantofi sport de culoare albă”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button