112

Incendiul din Șchei afectează și circulația autobuzelor RATBV

Incendiul din Șchei afectează și circulația autobuzelor RATBV. „Din cauza incendiului din Schei, autobuzele de pe linia 50 întorc pe Tocile”, a anunțat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan. Focul a izbucnit în această după-amiază, pe str. Podul Crețului.

„S-a reușit localizarea și lichidarea incendiului înainte ca acesta să se extindă și la alte case situate în apropiere. Interventia pentru stingerea incendiului a durat aproximativ doua ore și jumătate. Au ars acoperisul casei si mansarda pe o suprafata de aproximativ 300 mp. Patru persoane care se aflau în locuință în momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat. Proprietarul casei a primit îngrijiri medicale după ce a fost mușcat de propriul câine și a suferit traumatisme la nivelul membrelor superioare. Acesta a refuzat transportul la spital. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Update: Conform IPJ Brașov, circulația în zonă a revenit la normal (ora 16.51).

Vezi și: Casă din Șchei, distrusă de un incendiu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] pentru stingerea incendiului a durat aproximativ două ore și jumătate. Detalii aici și […]

Back to top button