112

Incendiu la o turnătorie de la ieșire din Codlea spre Hălchiu

Incendiu, în această seară, la o turnătorie de la ieșire din Codlea spre Hălchiu, în jud. Brașov. Mai multe echipaje de pompieri au acționat pentru stingerea focului. Din fericire, nu sunt victime! Alerta s-a dat în jurul orelor 20.30. Urmează să se stabilească de la ce a izbucnit incendiul. Polițiștii fac cercetări.

„În această seară, în jurul orei 20.30, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată cu privire la un incendiu ce a izbucnit la SC SILNEF METAL CASTING SRL (turnătorie aparținând Silnef), amplasată pe DJ 112 A, la ieșire din mun. Codlea spre Hălchiu.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, dar și echipaje ISU.
Polițiștii au constatat că în interiorul halei se aflau angajați ai societății, dar aceștia au fost evacuați și s-au luat mãsuri ca persoanele prezente în zonã să păstreze o distanță de siguranță și protecție.
La acest moment incendiul a fost stins iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii acestuia”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, subcomisar Manolache Florentina.


La fața locului s-au deplasat: 6 autospeciale de stingere (dintre care 2 aparținând SVSU Codlea), o autoscisternă cu apă, 2 autoscări și un echipaj SMURD.

Vezi și: Gospodărie distrusă de incendiu, azi-noapte, la Râșnov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button