112

Incendiu într-un cămin pentru elevi, în județul Brașov (foto)

A fost alertă de incendiu în această seară într-un cămin pentru elevi, în județul Brașov.


„În jurul orei 18.00 am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la o cameră al unui cămin de cazare pentru elevi al liceului din localitatea Prejmer”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.
Incendiul a izbucnit la etajul 2.

La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere (dintre care una aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Prejmer), o autoscară și un echipaj SMURD.

Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum. Din fericire, nu s-au înregistrat victime! Mai multe persoane s-au autoevacuat, până la sosirea pompierilor. Cauza izbucnirii focului nu este cunoscută. Urmează ca pompierii să stabilească de la ce a pornit incendiul.


„S-a intervenit prompt și incendiul a fost stins în scurt timp, înainte să se extindă și la alte camere. Prima intervenție s-a realizat de către SVSU Prejmer.
Din fericire în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.
Au ars elementele de mobilier și materiale textile din camera cuprinsă de flăcări.
Până la sosirea echipajelor de pompieri s-au autoevacuat 13 persoane.
Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire”, a mai informat reprezentantul ISU Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] deșeuri, amplasate pe 3 străzi din municipiul Brașov, existând riscul extinderii celor trei incendii la autoturismele și construcțiile din proximitate”, a explicat purtătorul de cuvânt al […]

Back to top button