112

Explozie în cartierul Tractorul (foto – video) / Update: Au fost afectate 24 de apartamente și mai multe mașini

O explozie a avut loc, în această după-masă, în cartierul Tractorul din municipiul Brașov.  Deflagrația s-a produs într-o locuință de pe Aleea Constructorilor, nr. 7, conform datelor pe care le avem. Pompierii s-au deplasat la fața locului. La această oră nu avem informații dacă s-au înregistrat sau nu victime.

Update: 24 de apartamente afectate

Din fericire, nu s-au înregistrat victime! Dar, 24 de apartamente au fost afectate. De asemenea, au fost avariate șapte autoturisme. Zece persoane au fost evacuate de pompieri. Alte 30 de persoane s-au autoevacuat.

„În jurul orei 15.00 am fost anunțați de producerea unei explozii la o garsonieră situată la etajul 1 al unui bloc de locuințe din mun. Brașov ( str. Aleea Constructorilor).
La fața locului s-au deplasat două echipaje de stingere și două echipaje SMURD.
Deflagrația nu a fost urmată de incendiu și din fericire nu s-au înregistrat victime.
30 de persoane s-au autoevacuat, iar 10 persoane au fost evacuate de către echipajele de pompieri ajunse la fața locului.
În urma producerii acestui eveniment au fost afectate 24 de apartamente și 7 autoturisme parcate în apropierea blocului au fost avariate”
, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

foto – video – MYTEX.RO


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere (dintre care una aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență […]

Back to top button