112

Încă o brașoveancă dată dispărută în județul Sibiu!

Încă o brașoveancă dată dispărută în județul Sibiu, după studenta originară din Brașov (căutată zadarnic în pădurea Dumbrava – vezi aici).
A doua dispariție a fost anunțată vineri, 3 martie.
Spălățelu Lucia, născută în 19.06.1981, în Brașov, cu domiciliul legal în Beclean (jud. Brașov), ar fi dispărut în Sărata – jud. Sibiu.
„La data de 03.03.2023, o persoană de sex barbatesc a sesizat organele de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu – Secția 4 Poliție Rurala Porumbacu de Jos, cu privire la faptul ca numita SPALAȚELU LUCIA, in varsta de 41 ani, a plecat in mod voluntar de aproximativ 2 saptamani, de la adresa unde locuia fara forme din sat Sarata, com. Porumbacu de Jos, jud. Sibiu, intr-o direcție necunoscuta și nu a mai revenit. Semnalmente: inaltime 160 cm, greutate 80 kg, par brunet, ten piele masliniu. Obiecte de imbracaminte: geaca de iarna de culoare alba, pantaloni de culoare alba și cizme de culoare neagra. Semne particulare: nu se cunosc”, se detaliază pe site-ul Poliției Române.

Nu se mai știe nimic nici despre studenta în vârstă de 25 de ani, căutată în Pădurea Dumbrava din Sibiu.

„La data de 15.02.2023, lucratorii de poliție din cadrul I.P.J.Sibiu-S.I.C.-Urmariri, au fost sesizați, in scris, de catre o persoana de sex masculin, cu privire la faptul ca de aproximativ 10 zile nu a mai putut lua legatura cu sora sa, Maurer Angelika-Claudia, in varsta de 25 ani. Aceasta locuieste fara forme legale in mun. Sibiu. Semnalmente: 165 cm, 75kg, ochii verzi, par saten de lungime medie. Semne particulare: Nu se cunosc. Obiecte vestimentare: Nu se cunosc”, au precizat reprezentanții Poliției Române.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
16 zile în urmă

[…] Vezi și: Încă o brașoveancă dată dispărută în județul Sibiu! […]

Back to top button