112

IJJ Brașov, mesaj de condoleanțe după cazul tragic din Râșnov… / Mandat de arestare pe numele suspectului de omor

IJJ Brașov a remis în această după-masă un mesaj de condoleanțe, în urma cazului tragic al jandarmului în vârstă de 38 de ani care a fost înjunghiat mortal, ieri noapte, încercând să apere o altă persoană atacată cu cuțitul.

„Cu profund regret deplângem pierderea colegului nostru, plutonier major RADU Filip Marian, care mult prea tânăr și mult prea devreme a plecat dintre noi!
Un camarad de ispravă, un bun coleg, un jandarm dedicat profesiei, care s-a alăturat echipei “oamenilor de arme” la numai 22 de ani, fiind astfel vreme de peste 16 ani în slujba cetățenilor.
Suntem alături de familia sa greu încercată și împreună, ne rugăm ca sufletul său să fie așezat în rândul celor drepți, în marea oaste cerească a jandarmilor.
Înmormântarea cu onoruri militare va avea loc în data de 29 martie a.c., începând cu ora 13:00, la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena Râșnov.
Dumnezeu să te odihnească în pace, Marian!!!”,
au transmis colegii săi din Jandarmerie.

Jandarmul și alți bărbați se aflau într-o locuință din Râșnov, când a izbucnit infernul.

„Pe fondul consumului de alcool, agresorul – care are în jur de 40 de ani – i-a reproșat uneia dintre victime, care are 20 și ceva de ani, că nu i-a returnat un împrumut de câteva mii de euro. A mers acasă, s-a înarmat cu un cuțit și s-a întors să îl atace pe pretinsul datornic. În apărarea acestuia din urmă au intervenit alte două persoane, un jandarm de aproape 39 de ani și încă o victimă, de 20 și ceva de ani.


În agresiune a fost ucis jandarmul și vătămate celelalte două persoane. Apoi agresorul s-a întors acasă, unde se pare că s-ar fi autoagresat prin secționarea venelor de la mână. În prezent, agresorul este în spital, la Sibiu, pentru o operație de urgență. Cele două victime în viață au fost duse la spital. 
Se fac cercetări pentru omor și tentativă la omor. Dacă va face plângere și una dintre victimele vătămate mai ușor, se vor extinde cercetările și pentru lovire”
, ne-a informat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu. Victima lovirii este un pompier.

Update: A fost emis mandat de arestare preventivă pe numele suspectului de omor.

Vezi și:

Update. Jandarm din județul Brașov, ucis în încercarea de a-și apăra un amic

Surse: Atac cu cuțitul, în județul Brașov! O persoană, pare-se jandarm, a fost ucisă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button