112

Firma care a spionat-o pe Kovesi: Angajații firmei au fost arestați după ce au făcut descoperiri impresionante de corupție

 

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost recent victima unui spionaj din partea a doi foști angajați ai serviciului de intelligence israelian. Cei doi au fost arestați în România, dar firma care i-a angajat va face noi dezvăluiri.

Black Cube a recunoscut că doi angajați ai săi au fost arestați dar neagă că cei doi ar fi făcut ceva ilegal.

„Recent, compania a efectuat un proiect pentru a strânge date despre corupție mare în rândul guvernului român și agențiilor sale. În timp ce făceau asta, doi dintre angajații companiei au fost arestați după ce au făcut descoperiri impresionante de corupție”, se arată în comunicatul firmei israeliene, Black Cube.

„Este inutil să mai spunem că toți angajații Black Cube respectă legile din țările unde efectuează investigații și că acuzațiile împotriva lor sunt false și nefondate. Avem încredere totală că adevărul va ieși la lumină și că cei doi vor fi eliberați și se vor întoarce în țară în zilele următoare”, a mai precizat compania.

CITIȚI ȘI:

Șefa DNA, spionată de foști agenți Mossad


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare