112

Femeie din județul Brașov, agresată fizic de fostul concubin

O femeie din Victoria, județul Brașov, a apelat la polițiști, aseară, după ce ar fi fost agresată fizic de fostul concubin. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.


„Astfel, la data de 11 iulie a.c., în jurul orei 18.00, la sediul Poliției Orașului Victoria s-a prezentat o femeie, care le-a relatat politiștilor faptul că a fost agresată fizic de către fostul său concubin.

Pentru că cele sesizate conturau aspectele uror infracțiuni de violență în familie, polițiștii au întocmit formularul de risc, din care a reieșit că există un pericol iminent de violență, astfel că, în baza tuturor celor constatate, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv, în cuprinsul căruia au fost menționate restricțiile pe care le are bărbatul pentru protejarea persoanei vătămate.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, iar la finalizarea acestora va fi propusă soluția legală”
, a informat IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare