112

Exclusiv. Brașoveanul care l-a ucis pe iubitul fostei sale soții, condamnat. Victima a fost omorâtă în propria casă, în timp ce dormea

Brașoveanul care l-a ucis pe iubitul fostei sale soții a fost condamnat în primă instanță. Sentința a fost dată astăzi. Victima a fost omorâtă în propria casă, în Teliu, în timp ce dormea.
Condamnarea vine fără acord de recunoaştere a vinovăției. Inculpatul, Marian-Costel S., a fost condamnat la 8 ani și 50 de zile de închisoare. El a fost găsit vinovat de omor și violare de domiciliu.


Din informațiile pe care ni le-a putut oferi prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu, victima (în vârstă de 33 de ani) și fosta soție a inculpatului aveau o relație.


„Autorul, din gelozie, a luat decizia de a aplica victimei o corecție. În data de 13.07, în jurul orelor 03:00, fiind sub influența alcolului, autorul s-a deplasat cu un taxi din Brașov în Teliu. A intrat în locuința victimei, înarmat cu un cuțit și un pistol de airsoft. A surprins victima dormind și a înjunghiat-o de aproximativ 8 ori, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața. După care a sunat la 112 și s-a predat la postul de poliție din localitate”, a detaliat prim-procurorul.

Sentința poate fi contestată

Sentința dată astăzi de Tribunalul Brașov poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.
Inculpatul rămâne în stare de arest preventiv. Perioada de arest va fi dedusă din durata pedepsei (din 13.07.2022 la zi). 
Tribunalul a dispus confiscarea de la inculpat a următoarelor bunuri: pistol replică marca WALTHER, tip airsoft, cu mai multe capsule de CO2 şi o pungă conţinând bile din cauciuc de dimensiuni foarte reduse precum şi un cuţit cu lama de cca. 13 cm. şi mâner negru.

L-a ucis pe iubitul fostei sale soții…

Vezi și:

Update. BRAȘOV. ȘOCANT! Omorât în timp ce dormea, de fostul soț al iubitei

BRAȘOV. În arest preventiv pentru OMOR / Rămâne după gratii și bărbatul care a ucis și îngropat o prostituată


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button