112

Echipaje de jandarmi și de la Ambulanța Brașov, intervenție neașteptată pe DN 1, la Ghimbav (galerie foto)

Jandarmii brașoveni au avut astăzi o intervenție pe DN 1, la un accident cu victime, produs în zona localității Ghimbav. Jandarmii se îndreptau spre Sibiu, când s-a produs evenimentul rutier, în fața lor și au oprit pentru a da ajutor. La fel a procedat și un echipaj de la Ambulanță, care transporta un pacient.

„Aflați în deplasare către municipiul Sibiu, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Brașov au intervenit pentru înlăturarea urmărilor produse de un accident rutier în localitatea Ghimbav.
Pe sensul de mers Codlea-Brașov, a avut loc in jurul orei 12:00  un accident rutier soldat cu victime rănite ușor.


Jandarmii au intervenit pentru atenționarea participanților la trafic de pe sensul de mers și au scos bornele mașinilor pentru evitarea unui incendiu, acestea fiind avariate în zona motoarelor. Un echipaj de ambulanță care se afla întâmplător în zonă, aceasta se îndrepta către municipiul Brașov cu un pacient, a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, până la sosirea echipajelor SMURD.
Jandarmii au eliberat  o bandă de mers și au rămas la fața locului până la sosirea echipajului de poliție rutieră și a echipajelor SMURD.
La fața locului au fost mai mulți cetățeni care au dat dovadă de spirit civic, au oferit câte o mână de ajutor pentru eliberarea carosabilului, iar pentru acest gest îi felicităm și le mulțumim”, a detaliat plutonier Cojocaru Alexandra – purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button