112

Doi clienți ai unei terase au fost mușcați de un metis de Amstaff fugit pe geam

Doi clienți ai unei terase din Arad au fost mușcați de un Amstaff fugit pe geamul unei locuințe. Oamenii erau însoțiți de un câine Husky. În fapt, patrupedul lor a fost ținta atacului, iar oamenii au fost mușcați în timp ce încercau să-l salveze.
Potrivit Biroului pentru Protecţia Animalelor Arad, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 despre incident şi au intervenit pentru a ridica animalul agresiv.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un exemplar canin, metis Amstaff, ar fi muşcat un câine din rasa Husky, iar în încercarea de a despărţi cei doi câini, două persoane, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 25 de ani, cetăţeni români cu domiciliul în străinătate, proprietari ai câinelui Husky, ar fi fost muşcate de acelaşi câine.

Metisul Amstaff a fost ridicat de reprezentanţii adăpostului de câini fără stăpân din Arad. În urma evaluării acestuia, de către reprezentanţii Asociaţiei Chinologice Române – filiala Arad, s-a stabilit că este vorba despre un exemplar canin din categoria a II-a de câini periculoşi, în vârstă de aproximativ 15 ani, deţinut de o femeie de 64 de ani, din Arad”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button