112

Divorț cu violențe, la Brașov

Divorț cu violențe, în municipiul Brașov. Agenții din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări. Ei au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.
Cea care a sunat la poliție a fost femeia. Ea ar fi fost bruscată de partener.

Divorț cu violențe…

„Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 18 noiembrie 2022, o femeie din municipiul Brașov ar fi fost bruscată de către soțul cu care se află în procedură de divorț. Astfel, avându-se în vedere că în urma conflictului persoana reclamantă a suferit o vătămare corporală, în conformitate cu prevederile legale și ținând cont de faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile față de bărbat”

, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
VAX POPULI
1 an în urmă

Restrictie 5 zile.Si in a sasea ? Stire de prima pagina in mytex: taiata cu drujba bucati,dupa ce a fost sufocata cu ordinul de restrictie emis de statul roman tampit.Halal natie !

Back to top button