112

Crimă urmată de sinucidere

Crimă urmată de sinucidere, azi-noapte, în județul Iași!

„La data de 28.02.2024, ora 03.40, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au fost sesizati cu privire la faptul că, la data de 28.02.2024, în jurul orei 02.25, numitul V V (37 ani) a pătruns fără drept în imobilul din sat Heleşteni, com.Heleşteni, jud. Iaşi, aparţinând familiei D, în care locuia fosta sa concubină, unde a găsit-o pe victima B V M (27 ani), căreia i-a aplicat multiple lovituri cu un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui anterior şi posterior, a membrelor superioare şi inferioare.


Victima B V M a reuşit să fugă din imobil în drumul public, iar, după ce a parcurs o distanţă de aproximativ 100 metri, s-a prăbuşit lângă un gard, loc în care a decedat.
Cu ocazia cercetării la faţa locului, în grădina din spatele casei familiei D, numitul V V a fost găsit spânzurat de crengile unui copac”,
a detaliat prim-procurorul Elena Mădălina Pricop.
În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei cadavrelor celor două persoane.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button