112

Copilă de 3 ani, VIOLATĂ, ÎN COMĂ!!! S-a întâmplat în India!!!

 

O fetiţă în vârstă de 3 ani a fost găsită inconştientă într-un cartier din sud-vestul capitalei Indiei după ce a fost violată. Transportată de urgenţă la spital, ea a fost operată.

Suspectul este un individ de 40 de ani, angajat la o firmă de securitate, respectivul fiind audiat după ce a fost bătut de vecini, după cum a indicat astăzi Poliţia indiană.

Copila se zbate între viaţă şi moarte, a precizat, pe Twitter, Swati Maliwal, preşedinta comisiei femeilor din New Delhi.

Acum 6 ani, pe 6 decembrie 2012, tot în New Delhi, o studentă la kinetoterapie, în vârstă de 23 de ani, a fost violată cu brutalitate de mai mulţi bărbaţi într-un autobuz după ce ieşise de la un film. Tânăra a sucombat în urma rănilor, cazul provocând proteste de amploare în India.

Multe femei şi copii cad victime violenţelor sexuale în India, din 2016 până în prezent consemnându-se peste 19.000 de violuri asupra minorelor.

După ce o copilă de opt ani a decedat în această primăvară în urma unui viol, legea privind abuzul sexual asupra fetelor mai mici de 12 ani a fost revăzută, agresorii riscând pedeapsa cu moartea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare