112

Copil bulgar, rătăcit pe pârtia Drumul Roșu din Poiana Brașov

Un copil bulgar s-a rătăcit pe pârtia Drumul Roșu din Poiana Brașov, astăzi. El a fost ajutat de jandarmi și de alte persoane să-și găsească familia. Minorul a fost observat de un monitor de schi. El a solicitat sprijinul jandarmilor, pentru a găsi familia copilului. Din fericire, în mai puțin de o oră, cazul a fost rezolvat. Băiatul se rătăcise din cauza ceții.


„În această după-amiază, un monitor de schi a sesizat patrulei de jandarmi aflată în serviciu în Poiana Brașov faptul că a găsit pe pârtia Drumul Roșu un minor speriat și dezorientat, care părea ca s-a pierdut de părinții lui.
Minorul de naționalitate bulgară a reușit sa le explice jandarmilor că a plecat din zona superioară a masivului Postăvaru alături de părinții săi, dar din cauza ceții și a vizibilității reduse s-a pierdut de aceștia.
Jandarmii l-au coborât în siguranță în zona telegondolei. Cu sprijinul angajaților instalațiilor de transport pe cablu, care au difuzat mesaje vocale în cât mai multe locuri din stațiune, au reușit în mai puțin de o oră, s-o găsească pe mama băiatului.
Cu lacrimi în ochi și plină de emoție, aceasta le-a mulțumit jandarmilor pentru ajutorul primit”, a explicat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Luiza Dănilă.


„Mulțumim angajatiilor instalațiilor de transport pe cablu din Poiana Brașov pentru sprijinul acordat. De asemenea, mulțumim componenților Școlii de Schi «Ana» pentru ajutorul dat necondiționat. Astfel, acest incident nedorit a avut un deznodământ fericit”, a adăugat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button