112

Coliziune între un autoturism și o autoutilitară, pe DN65

 

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit sâmbătă dimineața în urma unui accident rutier produs pe DN65, în apropierea municipiului Slatina, între un autoturism și o autoutilitară, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt. El a precizat că în accident au fost implicate un autoturism marca Cielo și o autoutilitară, iar victima, din comuna Cârlogani, se afla la volanul mașinii Cielo. Echipajele de intervenție, de la ISU și de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au găsit victima din autoturism încarcerată între fiarele mașinii, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Decesul bărbatului a fost pronunțat de medicul de la Ambulanță prezent la intervenție.
Potrivit reprezentantului ISU Olt, în autoutilitară de afla o persoană, șoferul, care nu prezenta urme de traumă și a refuzat transportul la spital. Accidentul a avut loc pe DN65, la intersecția cu DJ677, în apropierea municipiului Slatina. Pe durata intervenției echipelor de salvare, circulația în zonă a fost restricționată pe un sens, alternativ.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare