112

Cercetări după decesul unui bebeluș, în județul Brașov

Se fac cercetări după decesul unui bebeluș, în județul Brașov. Micuțul de patru luni a fost găsit mort în această dimineață, într-o locuință sărăcăcioasă din Victoria, potrivit monitorfg.ro.

Părinții au sunat la 112, în jurul orelor 6.00. Din nefericire, cadrele medicale ajunse la adresa familiei nu au putut decât să constate decesul bebelușului. La fața locului s-au deplasat și polițiști, pentru cercetări. Conform jurnaliștilor făgărășeni, familia locuiește pe str. Aleea Uzinei, în condiții insalubre. Din câte se pare, mai multe familii locuiesc ilegal în acea zonă.

„Acolo sunt grădini nicidecum locuințe. Am început se demolăm din construcțiile ilegale de pe strada Aleea Uzinei. Probabil că acele familii nici nu sunt cetățeni ai orașului și s-au stabilit fără forme legale în grădini”, a spus primarul orașului, Camelia Bertea, conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button