112

Cel puțin doi morți și 84 de răniți după o explozie la Bologna

 

Un accident cumplit a deschis porţile iadului pe o autostradă din Bologna. Cel puţin două persoane au murit şi peste 84 au fost rănite, după ce un camion plin cu substanţe inflamabile a lovit o platformă care transporta maşini, potrivit presei italiene. A urmat o explozie uriaşă, care a acoperit cerul cu nori groşi de fum. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, deocamdată nu există indicii că printre victime s-ar afla şi români.
Momentul terifiant al exploziei a fost filmat de un şofer aflat pe autostradă. Deflagraţia s-a produs în cartierul Borgo Panigale, aflat în apropierea aeroportului din Bologna. Cerul s-a făcut negru ca noaptea. Alte imagini, difuzate de pompieri, arată cum o coloană de fum se ridică deasupra camionului. Forţa exploziei a fost alimentată de material inflamabil, aflat la bordul cisternei. Iar efectele se văd cel mai bine în distrugerile pe care le-a provocat pe o porţiune a pasarelei, care s-a surpat. Maşinile aflate în parcarea de sub pod au fost şi ele cuprinse de flăcări.
Potrivit unor informaţii preliminare, 14 dintre cei răniţi au suferit traumatisme grave. Unii au fost loviţi de bucăţi de sticlă provenite de la ferestrele clădirilor din zonă, spulberate în deflagraţie. Pompierii se află la locul dezastrului, iar circulaţia maşinilor a fost oprită în întreaga zonă. Printre victime se află și persoane din rândul forțelor de ordine. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare