112

CAZUL CARACAL. Gheorghe Dincă, „un obsedat sexual”. Ce spune ministrul de Interne…

 

Anchetatorii au finalizat percheziţia informatică a unor medii de stocare, laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a omorât pe cele două adolescente, la Caracal.

„A fost finalizată percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului din oficiu, urmând ca datele obţinute să fie prelucrate analitic de către specialişti din cadrul biroului tehnic de coordonare a activităţilor de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO-IGPR”, a anunțat DIICOT.

Conform Libertatea, care citează surse din anchetă, Dincă „este un obsedat sexual”.

„Vorbim despre un prădător sexual, așa îl înțelegem pe Dincă”, a spus unul dintre anchetatori pentru sursa citată.

Totodată, sunt mărturii că Dincă a fost surprins, cu ani în urmă, pipăind fetița unei rude îndepărtate. Totodată, el s-a comportat ca un misogin inclusiv cu membrele de sex feminin din echipa de investigații, iar recunoașterile lui despre felul în care le-a violat și le-a ucis pe fete „arată că Dincă nu consideră femeile decât un obiect al plăcerii masculine”, după cum a spus unul dintre investigatori.

 „S-a jucat cu anchetatorii”

Ministrul interimar al internelor, Mihai Fifor, a precizat că Gheorghe Dincă „e un om care se vede că ştie bine ce a făcut” și că acesta s-a jucat cu anchetatorii.

„Este un om care ştie ce face, care a arătat în ultimele zile că ştie să-şi joace investigatorii şi asta face. În primele zile cred că s-a jucat, efectiv, cu cei care investighează această dramă de la Caracal. E un om care nu e la prima chestiune de acest gen. E interesant să vedem încotro se duce, să vedem ce a făcut în Italia, să vedem care este istoricul acestei persoane şi să vedem, desigur, dacă există conexiuni cu altcineva. Pot spune, fără nici un fel de rezervă, că este o tragedie. Sunt, iată, două săptămâni de când s-a petrecut această dramă şi vă asigur că se fac eforturi uriaşe pentru a se încerca faptul ca foarte repede să se vină cu detalii noi, cu date noi, pentru că se pare că pe zi ce trece este un caz tot mai complicat. Nu vrem să ne hazardăm în afirmaţii care ulterior să complice lucrurile. Important este că se lucrează foarte atent, se adună probe şi încercăm, încet, încet, să înţelegem cine este acest individ, să vedem în ce acţiuni a fost implicat”, a spus Fifor, la Antena 3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button