112

Cadavru carbonizat, găsit într-un cimitir

Cadavrul carbonizat al unui bărbat a fost găsit într-un cimitir din județul Cluj. Rămășițele umane au fost luate și transportate la Institutul de Medicină legală din Cluj-Napoca. Din cauza stării cadavrului, expertiza va dura pentru a se afla cauza decesului, respectiv dacă a fost o crimă sau o sinucidere.
Un localnic din Tureni a simțit fumul și a făcut macabra descoperire.


„La data de 9 iulie, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că într-o zona din proximitatea localității Tureni ar fi fost găsit un cadavru uman, care ar fi ars.
În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Secției 9 Poliție Rurală Turda, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Pentru stabilirea cauzei decesului, cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, unde va fi efectuată expertiza medio-legală.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc decesul persoanei”, a transmis IPJ Cluj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button