112

Bucureștean reținut la Brașov pentru lipsire de libertate

Un bucureștean a fost reținut de polițiștii din Brașov pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale îl cercetează și pentru violare de domiciliu.


„Cercetările au demarat după ce, la data de 10.03.2023, Poliția Brașov a fost sesizată de persoana vătămată, care a adus la cunoștința polițiștilor faptul că fostul său concubin, un bărbat de 30 de ani, din municipiul București, ar fi pătruns, fără drept, în imobilul său și i-a creat o stare de temere, motiv pentru care femeia a încercat să fugă. Aceasta a fost prinsă de mână și reintrodusă forțat în locuință de către bărbatul agresor, prin aceasta lipsind-o de libertate în mod ilegal.


Materialul probator a dus la continuarea actelor de urmărire penală, iar, în data de 11.03.2023, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, au informat reprezentanții IPJ Brașov.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Vezi și: Tânăr din Brașov, ridicat de polițiști de pe aeroport, pentru șantaj și violarea vieții private


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button