112

Brașoveancă dispărută în județul Covasna / Update: „Este acasă”

O tânără originară din județul Brașov este dată dispărută, în urma unei sesizări făcute de soțul ei. „La data de 27.11.2023, in jurul orelor 17:30, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Întorsura Buzăului, I.P.J Covasna, au fost sesizați verbal de către numitul M. I. cu privire la faptul că sotia sa, M.A., a plecat voluntar din centrul orașului Întorsura Buzăului, in jurul orelor 09:30 și până în prezent nu a fost identificată și nici nu a revenit la domiciliu”, se arată pe site-ul Poliției Române. Tânăra căutată se numește Mareș Adina Mihaela și s-a născut în data de 21 martie 1995. Conform datelor oficiale, ea are domiciliul în satul Dălghiu (comuna Vama Buzăului), din județul Brașov.


În continuare apare pe lista persoanelor căutate de polițiști și Brătan Elena Gabriela, o femeie de 86 de ani, cu domiciliul legal în Brașov, care ar fi plecat de la un centru de îngrijire din județul Argeș, fără a reveni.. „În 03.10.2023 a plecat din Centrul de Îngrijire Bătrâni situat în Dealul Sasului, com. Dâmbovicioara, jud. Argeș, fără acordul cadrelor. Poartă ochelari de vedere. Îmbrăcăminte: pantalon sport negru, pulover bej cu dungi roz, încălțăminte sport din pânză de culoare gri”, se precizează pe politiaromana.ro.

Update:

Deși pe site-ul Poliției Române Adina Mihaela apare a fi căutată, ea s-ar afla acasă, după cum ne-a scris un cititor mytex.ro. „Este acasă”, ne-a scris M.C..


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button