112

Brașoveancă agresată de concubinul băut, pe fondul geloziei

O brașoveancă a fost agresată de concubin pe fondul geloziei. Bărbatul era băut.
Polițiștii de la Secția 2 efectuează cercetări pentru violență în familie.


„Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că la data de 06 februarie 2023, în jurul orei 18.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al geloziei, un bărbat din municipiul Brașov ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce aceștia se aflau în locuință.
Mai mult, din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că bărbatul nu era la prima faptă de violență fizică față de concubina sa. Astfel, în data de 01.02.2023, în jurul orei 18:00, în timp ce se aflau la aceeasi adresa, acesta ar fi agresat-o fizic pe concubina sa pe fondul consumului de băuturi alcoolice”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Și polițiștii din Dumbrăvița au întocmit dosar penal, ieri, pentru violență în familie și amenințare. Agresiunea a avut loc tot pe fondul consumului de alcool. Victima și presupusul agresor se aflau acasă.
„Din verificările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în data de 03 februarie 2023, în jurul orelor 22.00, precum si a doua zi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat din comuna Dumbrăvița ar fi amenințat-o și ar agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun”, a explicat sursa citată
A fost emis ordin de protecție provizoriu și în acest caz. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button