112

Brașovean dat dispărut


Un brașovean de 63 de ani a fost dat dispărut astăzi, în condițiile în care apropiații nu au mai reușit să-l contacteze de câteva zile.


„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați astăzi, 23 mai a.c., cu privire la faptul că numitul *Vasile Costel*, în vârstă de 63 de ani, a plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Brașov, județul Brașov, în data de 15.03.2023, spunând că urma să se deplaseze în municipiul Arad dar nu a mai revenit la locuința sa până în prezent. 


Acesta are următoarele semnalmente: înăltimea de aproximativ 1.75 m., greutatea de aproximativ 90 kg, constituție corpolentă, păr negru grizonat, netuns, ochii căprui, ten măsliniu.
Nu se cunosc obiectele de vestimentație purtate.
Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112″, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Florentina Manolache.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button