112

Brașovean dat dispărut! Nu se mai știe nimic de el din 4 iulie

Brașovean dat dispărut!

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că GUZUMAȘ CONSTANTIN,  în vârstă de 57 de ani, ar fi plecat, în cursul zilei de 04 iulie a.c., de la domiciliu, din municipiul Brașov, fără a reveni până în prezent. 
Acesta are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m., aproximativ 70 de kg, constituție robustă, păr alb în lateral și calviție.


Nu se cunoaște vestimentația completă a acestuia de la momentul plecării, însă se cunoaște faptul că poartă o pereche de încălțăminte de culoare alb, cu înscrisuri în zona călcâielor”, a transmis IPJ Brașov.
Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana semnalată sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button