112

Brașovean cercetat pentru violare de domiciliu și hărțuire

Un brașovean este cercetat pentru violare de domiciliu și hărțuire, după ce ar fi urmărit-o pe fosta sa concubină în repetate rânduri și după ce, azi-noapte, ar fi pătruns în locuința ei și ar fi refuzat să plece de acolo. Polițiștii de la Secția 3 Poliție Brașov au deschis dosarul penal.

„Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în perioada martie-iunie 2023, un bărbat şi-ar fi urmărit fără drept fosta concubină și ar fi apelat-o telefonic în mod repetat, fapt ce a culminat în noaptea de 10 iunie a.c., când acesta ar fi intrat în locuința persoanei vătămate fără consimțământul acesteia și a refuzat să părăsească imobilul.


Astfel, în conformitate cu prevederile legale și avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.
Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”
, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Florentina Manolache.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button