112

Brașovean acuzat că și-a agresat soția și fiica, într-un acces de furie soldat și cu pagube materiale

Un brașovean este acuzat că și-a agresat soția și fiica, într-un acces de furie soldat și cu pagube materiale. Polițiștii de la Secția 1 Brașov au emis ordin de protecție provizoriu și i-au montat bărbatului un dispozitiv electronic de supraveghere.


„La data de 12 martie a.c, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.
În urma sesizării primite, polițiștii s-au deplasat la adresa menționată, unde au constat că cele sesizate se confirmă. Astfel, în urma unor discuții în contradictoriu, persoana vătămată ar fi fost lovită cu palma de soțul său, un bărbat de 47 de ani.

Cu scopul de a aplana discuțiile, în conflictul celor doi ar fi intervenit și fiica majoră a acestora, care, de asemenea, ar fi fost agresată de bărbat, fiind îmbrâncită. Totdată, la fața locului, polițiștii au constatat că în urma conflictului bărbatul agresiv ar fi distrus mai multe bunuri din locuință”, a detaliat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, polițiștii i-au montat brașoveanului un dispozitiv electronic de supraveghere, acesta fiind monitorizat pentru a nu se a apropia față de persoanele protejate.
În cazul expus, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „distrugere”. Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare