112

BRAŞOV. Vă puteţi înscrie pentru cel mai mare curs de prim ajutor

 

Crucea Roşie Română vrea să organizeze cel mai mare curs de prim ajutor gratuit la nivel naţional, mâine, 9 septembrie, cu ocazia Zilei Mondiale de Prim Ajutor. 1.000 de persoane din 41 de reşedinţe de judeţ şi din cele 6 sectoare ale municipiului Bucureşti vor învăţa timp de 6 ore tehnici de acordare a primului ajutor la sediile filialelor de Cruce Roşie. Înscrierile se fac pe pagina de Facebook a Crucii Roşii Române, în limita locurilor disponibile pentru fiecare spaţiu. La Braşov cursul se va ţine la sediul Crucii Roşii, str. Mureşenilor nr. 5, ora 9.00, conform înscrierilor online primite de la sediul sentral. De asemenea, astăzi, Crucea Roşie Braşov a susţinut un curs de prim ajutor pentru personalul Direcţiei de Servicii Sociale Braşov.
Tema din acest an este acordarea primului ajutor în caz de accidente domestice şi se referă la toate evenimentele neaşteptate care pot apărea acasă şi pot provoca răni sau deces. Conform Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, la nivel mondial mai mulţi oameni mor din cauza leziunilor cauzate de accidentele la domiciliu decât de leziunile cauzate de accidentele rutiere. Accidentele domestice (cele care pot fi prevenite) reprezintă o problemă de sănătate publică la nivel mondial. Ziua Mondială de Prim Ajutor are ca scop atragerea atenţiei populaţiei asupra importanţei acordării primului ajutor şi cunoaşterii modului corect în care se face acesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button