112

BRAȘOV. Un bărbat în vârstă de 89 de ani a DECEDAT aseară în fața blocului de pe Aleea Constructorilor

 

Ehipajele SMURD au fost solicitate să intervină aseară pe Aleea Constructorilor, după ce un bătrân a leșinat în lift. Potrivit martorilor, anterior nefericitului eveniment bătrânul a fost văzut „chinuindu-se să ducă un sac cu mâncare pentru animale”.

Un bătrân care locuia pe Aleea Constructorilor s-a prăbușit în liftul blocului după o discuție aprinsă cu administratorul blocului, cu care era in lift. Acesta l-a scos pe bătrân în fața blocului și a sunat la SMURD, aceștia au încercat să îl salveze pe bătrân timp de 45 min, însă nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Bătrânul avea 89 de ani și se pare că avea probleme cu inima. Înainte de incident, bătrânul a fost văzut chinuindu-se să ducă un sac cu mâncare pentru animale (cumpărat de la LIDL-ul din apropiere) însă nimeni nu i-a sărit în ajutor”, a transmis Emanuel Crișan pe adresa de Facebook a redacției.

Este vorba despre un bărbat pe care medicii au încercat să îl resusciteze, dar nu a răspuns manevrelor”, a confirmat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

FOTO: Emanuel Crișan


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button